top of page

nieuwe site


Het heeft even geduurd. Hij was al geruime tijd 'bijna klaar' en dat is hij dus nu nog steeds. Maar ik gooi hem graag in de groep: de nieuwe website van groenloof www.groenloof.be Om eerlijk te zijn, het was fijn om hieraan te werken. Ik werd teruggekatapulteerd naar vele hilarische momenten en samenwerkingen met heerlijke mensen.


Het is misschien niet voor iedereen even duidelijk waar groenloof voor staat, daarom alleen al is het interessant om eens een blik te werpen op de site. Met niet te veel woorden maar vooral met beelden krijg je meer zicht op onze werking, drijfveren, voorbije

en komende activiteiten en duurzame lokale en (inter)nationale inspiratie. De werking van onze kleine vzw valt niet in een hokje te steken. Groenloof probeert in alles wat ze doet, als een kleine soms niet zichtbare vrije schakel, het lokale duurzame netwerk te versterken. 'Binden, linken en inspireren voor meer lokale duurzaamheid' dekt nog steeds de lading.


De site is geen droge databank van 'alle' duurzame initiatieven uit de buurt. Toch kan je er terecht voor heel wat duurzame inspiratie. Het is een verslag geworden van beleving, ervaringen en boeiende kennismakingen met producten, diensten en mensen. Elke duurzame partner die hier een plaats krijgt, heeft op één of andere interessante manier ons pad gekruist.


Door de privacy-wetgeving is de communicatie via mail stilgevallen. Wil je op de hoogte blijven van onze plannen en activiteiten, dan kan je via de site opnieuw inschrijven. Enkel met deze mailinglijst werken we verder.


Benieuwd naar wat de directe toekomst brengt? We hebben 3 activiteiten in november.


Een foodlab in samenwerking met de bib van Haacht

voor kinderen op woensdag 7/11

Een café changé in samenwerking met de klimaatraad van Haacht

op dinsdag 13/11

Een biomarkt in Werchter in samenwerking met lokale producten op vrijdagavond 16/11


Hopelijk tot snel!

Saar

65 weergaven

Kommentare


bottom of page