welkom
wat
waarom
wie
projecten
voorbije projecten
inspiratie
contact
More
Zacht en Zeep
biologische zepen/shampoo 's uit Rijmenam
Viridis Bracino
Corentin uit Haacht brouwt eigen bier in Brasserie Du Renard in Pécrot.
Biosalon NaturElli
Reinhilde Ghys
Reinhilde Ghys is bedreven in de textiele kunsten. Ze werkt met natuurlijke producten. Ze gaat aan de slag met wol en houdt zich bezig met kaarden, spinnen en weven
klimaatraad Haacht
burgerbeweging Haacht
De Plek
zelfoogsttuin Werchter
Nieuwe kloostertuin Tildonk
samentuin Tildonk
De akelei
Biologische tuinbouwbedrijf in Schriek
Molenbakker Gilbert Goovaerts
bakt in een houtoven in de molen van Rotselaar
Groenten-en fruitkraam Wim Haegemans
Werchter
Fleur en Fly
Duurzame workshops- herbruikbare zakjes uit Haacht
Imkerij Paar
Imker met honing uit Werchter
Biodyvino
Biologische en fairtrade wijnen met Thu uit Haacht
Kers naast de taart
Gebak uit Puurs
Zelfgemaakt
Granola en confituren uit Hasselt
' T Kaasbaronneke
Het beste kaaskraam ever
Lien Tallon van Flugzeug
Recyclage wonder
Geert Groffen
Duurzame kok uit Rotselaar
Het avonduur
desembrood
Wijgmaal
Zomerbar Haacht
les Cousins Vzw Haacht
De Boogerd
Fruit, sappen, siropen uit Zelem.
Natuurpunt Haacht
Les odettes kookt
catering
Bakkerij Francine
desembrood uit Tildonk
Lien en Alberto
Bessen uit Rotselaar
De kruidgaard
Karditsel
Kazen uit Lummen
Fleurs d' Ellemieke
bloementuin uit Baal
Blogster Hilde Martinez
Tijd voor iets anders
Wereldwinkel Haacht
Oxfam
Pikarnel
creatief kinderatelier uit Wakkerzeel
Moodbite
droge voeding: tussendoortjes- granen-chocolade, ...
Terre di merino
Olijfolie, passata en wijnen
Choqola
chocolade uit Rotselaar
Wriemeling
Biologisch tuinbouwbedrijf Veltem-Beisem
Empty the fridge
Natuurlijk naturel
schoonheidsproducten-verzorging
Geitencoöperatief de levende aarde
Alken
Tafel van de buren
burgerintiatief door 2 buren Kirsten en Hilde
Voedselteams
korte keten initiatief
Meer weergeven